FUNDERING TECHNIEK

Diensten

Vochtwering

24 uur per dag de specialist voor calamiteiten werken.
SIT Vochtwering legt zich toe op het toepassen van geavanceerde injectietechnieken en heeft zich tot doel gesteld om door bundeling van kennis en ervaring op maat gemaakte oplossingen te bieden voor specifieke projecten en klanten. Er worden op deze wijze continue nieuwe toepassingen ontwikkeld waarbij kwaliteit voorop staan. SIT Vochtwering voert opdrachten uit in heel Nederland en Europa beschikt over gecertificeerde vakspecialisten voor injectie technieken.

 

Betonreparatie

SIT Betonreparatie richt zich bij betonreparatie in het bijzonder op duurzaam herstel van betonconstructies. Zoals: brandschade, schade door wapeningscorrosie, afwerken van stortnaden , afwerken conusgaten, grindnesten en scheuren.
Om de beoogde duurzaamheid van de betonconstructie na reparatie te kunnen garanderen werkt SIT Betonreparatie volgens de CUR-aanbevelingen.

Internationaal

SIT Internationaal is betrokken bij diverse onshore en offshore werken. SIT International is een partner welke innovatief meedenken met onze opdrachtgevers ziet als een pre. In genoemde offshore werken dient de opdrachtgever te kunnen vertrouwen op een partner welke ad-hoc de diensten kan leveren welke voor het specifieke offshore project nodig zijn.
Dit doen wij door een unieke combinatie van mensen, materieel, activiteiten en techniek.

Speciale Injectie Technieken B.V.

Een in Nederland gevestigde, zelfstandige besloten vennootschap. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Bilthoven. Speciale Injectie Technieken B.V. is een jonge onderneming gestart in 2015 en opgericht door 2 injectie experts. Deze ondernemers hebben dagelijks een groot aandeel in zowel de adviserende- als de operationele praktijken van het bedrijf.
Onze medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor injectie werken en injectie technologie. Zij kennen het belang van samenwerken met als doel het best mogelijke resultaat te bereiken. Door open en integer te zijn, bouwen zij aan wederzijds vertrouwen en respect tussen de klant en Speciale Injectie Technieken B.V.
Aannemers, Woningbouwverenigingen, overheden, gemeenten, waterschappen en vele andere instanties vertrouwen op onze specifieke kennis en ervaring. De Speciale Injectie Technieken B.V. organisatie is compact en overzichtelijk waardoor er zeer korte communicatie lijnen zijn.
SIT; The Best Product of Value.